Despre Kadaza      Contactați-ne     Ajutor     Procedura     Webmasteri     Misiunea noastră     Confidenţialitate     Termeni


Contactați-ne

Mai întâi, vă rugăm să verificați pagina noastră de ajutor, e posibil să găsiți răspunsul la întrebarea dumneavoastră acolo.

Împărtășiți-ne experiențele, observațiile și sugestiile dumneavoastră: feedback@kadaza.ro.


      Kadaza International  Videos


Trimiteți un site

Avem nevoie de sugestii din partea utilizatorilor noștri, pentru a fi la curent și a ne asigura că nu omitem nimic. În ciuda eforturilor noastre de a face categoriile de pe Kadaza cât mai complete posibil, se poate întâmpla să fi nu fi inclus un anumit website pe care-l considerați important. În astfel de cazuri, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne scrieți pe adresa info@kadaza.ro. Înainte de a trimite un website, vă rugăm să citiți Procedura noastră de selectare a website-urilor.


Trimiteți site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza

Puteți să trimiteți site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza specifică. Noi evaluăm fiecare site trimis, în vederea includerii în Kadaza. Noi suntem foarte atenți la calitatea Kadaza și suntem foarte selectivi, prin urmare, vă rugăm să nu considerați o ofensă personală dacă site-ul dumneavoastră nu este acceptat. Scopul nostru este să facem Kadaza cât mai utilă posibil, pentru utilizatorii noștri. Respingerea site-ului trimis de dumneavoastră nu înseamnă că nu apreciem site-ul dumneavoastră.

Vă rugăm să acordați câteva momente pentru a înțelege procedura de selectare a site-urilor a Kadaza, înainte de a trimite site-ul dumneavoastră. Faceți clic aici pentru a trimite site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza. Vă rugăm să ne spuneți în ce categorie considerați că este indispensabil site-ul dumneavoastră.


Advertising


► Înapoi la Pagina de start

► Contactați-ne

► Procedura de selectare a website-urilor

► Ajutor


→  Setați ca Pagina mea de start

→  Imagine de ansamblu a tuturor paginilor Kadaza

→  Internațional


yes Alăturați-vă nouă pe Facebook

 

Utilizând site-ul nostru web, sunteți de acord ca noi și Google să setăm cookie-uri pentru a afișa reclame și pentru a analiza traficul nostru. Site-ul nostru este susținut de programe de afiliere, cum ar fi programele de parteneriat ale Amazon și eBay, care ne permit să câștigăm un comision pentru trimiterea la site-urile lor. Detalii