Pagina de start și directorul web fără egal

Kadaza este o pagină de start ușor de utilizat și un director web cuprinzător care arată site-urile web cele mai bune și cele mai populare din lume, acoperind diverse teme cum ar fi știri, carieră și rețele de socializare. Toate website-urile de pe Kadaza sunt selectate cu mare atenție și organizate în cel mai bun mod, făcând totul ușor, simplu și util pentru oricine. Cu Kadaza aveți toate site-urile dumneavoastră favorite la doar câteva clicuri distanță!

  Vizionați videoclipul

__________________________________________________________________________________________
 
Personal Internet Homepage

  Pagină de start personalizată

Vă puteți păstra website-urile dumneavoastră favorite și cel mai frecvent vizitate pe pagina de start personalizabilă, fără a fi necesară înregistrarea. Favoritele pot fi adăugate sau eliminate cu ușurință, folosind funcționalitatea drag & drop (tragere și plasare). Când plasați linkuri personale, aveți posibilitatea să căutați dintr-o bază de date extinsă de peste 25.000 de website-uri. Începeți prin a face clic pe linkul Personalizați de pe pagina de start.

__________________________________________________________________________________________

 Personalize Start Page

Fundaluri

Vă personalizați pagina de start cu culori, modele și imagini și schimbați instantaneu modul cum arată pagina dumneavoastră de start personală.

 

 

Motoarele de căutare cele mai bune din lume la un loc

Kadaza vă face căutarea pe internet ușoară și rapidă. Motoarele de căutare cele mai populare aranjate laolaltă într-o singură casetă de căutare - ușor de utilizat.  Un mod de căutare online reconfortant de rapid!

_________________________________________________________________________________________

 

Kadaza Mobile Startpage

 

Kadaza pe telefonul dumneavoastră

Site-ul pentru telefoane mobile m.kadaza.ro este optimizat pentru a fi vizualizat pe dispozitivele mobile. Mergeți pe m.kadaza.ro în browserul telefonului dumneavoastră mobil. Citeste mai mult >

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Împărtășiți-ne experiențele, observațiile și sugestiile dumneavoastră: Faceți clic aici.

      Kadaza International  Videos