Despre Kadaza      Contactați-ne     Ajutor     Procedura     Webmasteri     Misiunea noastră     Confidenţialitate     Termeni

 

Pagina de start și directorul web fără egal

Kadaza este un ghid de Internet ușor de utilizat, cuprinzător și o pagină de pornire personalizată.

 

 

Kadaza

 

► Vizionați videoclipul

 


 

Website-urile cele mai bune și cele mai populare în România

 

Kadaza este o pagină de start ușor de utilizat și un director web cuprinzător care arată site-urile web cele mai bune și cele mai populare din lume, acoperind diverse teme cum ar fi știri, carieră și rețele de socializare. Toate website-urile de pe Kadaza sunt selectate cu mare atenție și organizate în cel mai bun mod, făcând totul ușor, simplu și util pentru oricine. Cu Kadaza aveți toate site-urile dumneavoastră favorite la doar câteva clicuri distanță!

 


 

Pagină de start personalizată

 

Vă puteți păstra website-urile dumneavoastră favorite și cel mai frecvent vizitate pe pagina de start personalizabilă, fără a fi necesară înregistrarea. Favoritele pot fi adăugate sau eliminate cu ușurință, folosind funcționalitatea drag & drop (tragere și plasare). Când plasați linkuri personale, aveți posibilitatea să căutați dintr-o bază de date extinsă de peste 25.000 de website-uri. Începeți prin a face clic pe linkul Personalizați Personalizați de pe pagina de start.

 


 

Setați o imagine de fundal pentru pagina principală

 

Vă personalizați pagina de start cu culori, modele și imagini și schimbați instantaneu modul cum arată pagina dumneavoastră de start personală.

 


 

Motoarele de căutare cele mai bune din lume la un loc

 

Kadaza vă face căutarea pe internet ușoară și rapidă. Motoarele de căutare cele mai populare aranjate laolaltă într-o singură casetă de căutare - ușor de utilizat. Un mod de căutare online reconfortant de rapid!

 


 

Descoperiți cele mai populare site-uri web din lume

 

Editorii noștri au selectat și organizat cele mai populare site-uri web din multe țări. Descoperiți cele mai vizitate site-uri web din lume, aranjate clar în funcție de subiect. Alege-ți țara.

 


 

Kadaza pe telefonul dumneavoastră

 

Navigare web rapidă și simplă, pe smartphone-ul dumneavoastră. Site-ul pentru telefoane mobile kadaza.ro este optimizat pentru a fi vizualizat pe dispozitivele mobile. Mergeți pur și simplu pe kadaza.ro, pe telefonul dumneavoastră mobil, pentru a obține Kadaza pretutindeni, indiferent de dispozitivul pe care-l utilizați. Un mod de navigare pe web reconfortant de rapid, pe telefonul dumneavoastră mobil!

 


 

 

Împărtășiți-ne experiențele, observațiile și sugestiile dumneavoastră: Faceți clic aici.

yes Alăturați-vă nouă pe Facebook

 

 

Utilizând site-ul nostru web, sunteți de acord ca noi și Google să setăm cookie-uri pentru a afișa reclame și pentru a analiza traficul nostru. Site-ul nostru este susținut de programe de afiliere, cum ar fi programele de parteneriat ale Amazon și eBay, care ne permit să câștigăm un comision pentru trimiterea la site-urile lor. Detalii