Despre Kadaza      Contactați-ne     Ajutor     Procedura     Webmasteri     Misiunea noastră     Confidenţialitate     Termeni

Informații pentru webmasteri

Trimiteți site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza

Puteți să trimiteți site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza specifică. Noi evaluăm fiecare site trimis, în vederea includerii în Kadaza. Noi suntem foarte atenți la calitatea Kadaza și suntem foarte selectivi, prin urmare, vă rugăm să nu considerați o ofensă personală dacă site-ul dumneavoastră nu este acceptat. Scopul nostru este să facem Kadaza cât mai utilă posibil, pentru utilizatorii noștri. Respingerea site-ului trimis de dumneavoastră nu înseamnă că nu apreciem site-ul dumneavoastră.

Vă rugăm să acordați câteva momente pentru a înțelege procedura de selectare a site-urilor a Kadaza, înainte de a trimite site-ul dumneavoastră. Faceți clic aici pentru a trimite site-ul dumneavoastră la o categorie Kadaza. Vă rugăm să ne spuneți în ce categorie considerați că este indispensabil site-ul dumneavoastră.

Ajutați la răspândirea Kadaza: Adăugați un link Kadaza la site-ul dumneavoastră!

Dacă dețineți un site web, apreciem când faceți un link spre noi. Puneți un link pe website-ul dumneavoastră spre Kadaza.com. Noi preferăm ca linkul spre noi să conțină fraza „Kadaza.com - Pagina de Start Internet Ilustrativă”. Dacă doriți să faceți un link spre o anumită categorie Kadaza, vă rugăm să vizitați categoria și să lipiți URL-ul categoriei și titlul în codul dumneavoastră.


Împărtășiți-ne experiențele, observațiile și sugestiile dumneavoastră: Faceți clic aici.

► Înapoi la Pagina de start

► Contactați-ne

► Procedura de selectare a website-urilor

► Ajutor


→  Setați ca Pagina mea de start

→  Imagine de ansamblu a tuturor paginilor Kadaza

→  Internațional


yes Alăturați-vă nouă pe Facebook

 

Utilizând site-ul nostru web, sunteți de acord ca noi și Google să setăm cookie-uri pentru a afișa reclame și pentru a analiza traficul nostru. Site-ul nostru este susținut de programe de afiliere, cum ar fi programele de parteneriat ale Amazon și eBay, care ne permit să câștigăm un comision pentru trimiterea la site-urile lor. Detalii